Temps lliure!
Viatges, festes, castellers, falcons, correfocs, diables...

És un mar situat entre les illes Frisones i el mar del Nord per un cantó i les costes neerlandesa, alemanya i danesa per l'altre. Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des del 2009.

Mar de Wadden

Fa uns 450 quilòmetres de llarg i entre 5 i 30 d'ample, amb una superfície d'uns 10.000 km².

Mar de Wadden

La marea alta i la marea baixa. El Mar de Wadden està governat alternativament per la marea alta i la marea baixa, per la sorra i l'aigua. Unes cinquanta illes i illots protegeixen el poc profund Mar de Wadden. Dues vegades al dia, els corrents de la marea alta porten l'aigua del mar del Nord, ric en sediments i plàncton, una gran part dels quals es queda a la sorra quan baixa la marea.

A més, les aigües poc profundes del Mar de Wadden s'escalfen de seguida a l'estiu. D'aquesta manera, les algues poden créixer amb rapidesa. Són la base d'una gran abundància d'aliment que nodreix als habitants del mar de Wadden: peixos, aus i foques.

Mar de Wadden

Wadlopen. Caminar sobre el fang del mar és una de les activitats més populars. Hi ha visites guiades que ofereixen l'oportunitat de creuar la zona intermareal d'una illa a una altra o al continent.

Mar de Wadden

Més fotos en Google+