El seu significat és el port de Bremen. Bremerhaven és una ciutat amb el port marítim de la ciutat de Bremen en Alemanya, a la Baixa Saxònia i es troba a la desembocadura del riu Weser.

Bremerhaven-3

Bremerhaven-16

Bremerhaven té una llarga història com a port comercial i avui és el segon port més important alemany. Actualment s'ha modernitzat tot l'espai portuari, afegint-li museus, habitatges, centres comercials i passejos.

Deutsches Auswandererhaus

Deutsches Auswandererhaus. El Centre d'Emigració Alemanya Bremerhaven és un museu de l'experiència dels 300 anys de la immigració i l'emigració alemanya.

Bremerhaven-Klimahaus-2

Klimahaus Bremerhaven 8o Ost. Un viatge al voltant del món i l'experiència de les zones climàtiques del món. El viatge comença en Bremerhaven seguint sempre la longitud del cercle de 8o Est.

Bremerhaven-Wily-Brandt-Platz-1

La plaça Willy Brandt en Bremerhaven

Bremerhaven-Schiffahrts-1

Deutsches Schiffahrtsmuseum (DSM). Museu Marítim Alemany. Està situat en el dic Weser, presenta la història de la navegació marítima alemanya.

Bremerhaven-Schiffahrts-2

Té una superfície d'exposició de més de 8.000 metres quadrats. El museu conserva aproximadament 30.000 dibuixos tècnics, més de 200.000 fotografies, 450.000 negatius i arxius d'imatge, impressió d'art, cartells i cartes nàutiques, a la biblioteca es pot trobar més de 92.000 llibres marítims.

Bremerhaven-paul-kossel-i-stier-1

El museu tant conté objectes marítims de tant terra com models de vaixells, pintures, maquetes i vaixells d'època.

Bremerhaven-Schiffahrts-diva-1

Diva. Iot de regates de vela oceàniques. Any de construcció 1985, eslora 13.27 m, ample 4.36 m, calat 2.20 m i tripulació 12 persones amb un desplaçament de 9 tones. Sota el seu patró, Berend Beilken, el Diva va ser el guanyador de l'Admiral's Cup en 1985. La lleugeresa inusual de l'embarcació per a la seva època es va aconseguir utilitzant materials de construcció, com ara la fibra de carboni i la fibra de vidre.

Bremerhaven-remolcador-1

Els remolcadors de Bremerhaven

Bremerhaven-28

El submarí que mai va arribar a navegar. Ara només és una atracció

Més fotos en Google+