Temps lliure!
Viatges, festes, castellers, falcons, correfocs, diables...

El seu significat és el port de Bremen. Bremerhaven és una ciutat amb el port marítim de la ciutat de Bremen en Alemanya, a la Baixa Saxònia i es troba a la desembocadura del riu Weser.

Bremerhaven-3

Bremerhaven-16

Bremerhaven té una llarga història com a port comercial i avui és el segon port més important alemany. Actualment s'ha modernitzat tot l'espai portuari, afegint-li museus, habitatges, centres comercials i passejos.

Deutsches Auswandererhaus

Deutsches Auswandererhaus. El Centre d'Emigració Alemanya Bremerhaven és un museu de l'experiència dels 300 anys de la immigració i l'emigració alemanya.

Bremerhaven-Klimahaus-2

Klimahaus Bremerhaven 8o Ost. Un viatge al voltant del món i l'experiència de les zones climàtiques del món. El viatge comença en Bremerhaven seguint sempre la longitud del cercle de 8o Est.

Bremerhaven-Wily-Brandt-Platz-1

La plaça Willy Brandt en Bremerhaven

Bremerhaven-Schiffahrts-1

Deutsches Schiffahrtsmuseum (DSM). Museu Marítim Alemany. Està situat en el dic Weser, presenta la història de la navegació marítima alemanya.

Bremerhaven-Schiffahrts-2

Té una superfície d'exposició de més de 8.000 metres quadrats. El museu conserva aproximadament 30.000 dibuixos tècnics, més de 200.000 fotografies, 450.000 negatius i arxius d'imatge, impressió d'art, cartells i cartes nàutiques, a la biblioteca es pot trobar més de 92.000 llibres marítims.

Bremerhaven-paul-kossel-i-stier-1

El museu tant conté objectes marítims de tant terra com models de vaixells, pintures, maquetes i vaixells d'època.

Bremerhaven-Schiffahrts-diva-1

Diva. Iot de regates de vela oceàniques. Any de construcció 1985, eslora 13.27 m, ample 4.36 m, calat 2.20 m i tripulació 12 persones amb un desplaçament de 9 tones. Sota el seu patró, Berend Beilken, el Diva va ser el guanyador de l'Admiral's Cup en 1985. La lleugeresa inusual de l'embarcació per a la seva època es va aconseguir utilitzant materials de construcció, com ara la fibra de carboni i la fibra de vidre.

Bremerhaven-remolcador-1

Els remolcadors de Bremerhaven

Bremerhaven-28

El submarí que mai va arribar a navegar. Ara només és una atracció

Més fotos en Google+