Temps lliure!
Viatges, festes, castellers, falcons, correfocs, diables...

El Llac de Garda o de Benàco és el més gran llac d'Itàlia. Te les ribes en les províncies de Brescia a la Llombardia, a la província de Verona al Vèneto, i a la província de Trento al Trentino-Tirol del Sud (Trentino-Alt Adige). Rodejada dels Alps, en seu voltat es troben les Dolomites, Verona, Trento i Venècia. Té una superfície de 368 km², amb una longitud de 51,6 km i una amplada de 17,2 km.

Llac Garda

Garda.

Llac Garda

Lazise. Fonts termals i en els seus voltats parcs temàtics.

Llac Garda

Limone Sul Garda. En la vora oest, sota d'una encarpada muntanya.

Llac Garda

Riva del Garda. Al nord-oest del Llac, al sud dels Alps italians prop de les Dolomites.

Llac Garda

Rovereto.

Llac Garda

Sirmione. Poble emmurallat envoltat d'aigua. El castell de Sirmione, anomenat Rocca scaligera, es troba al final de l'estreta península, aproximadament de 2,5 km, que permet unir el casc antic a la "terra ferma" i per entrar al casc antic cal passar pel seu pont llevadís. El castell està envoltat d'un canal i té a l'interior una dàrsena. Per entrar cal passar a través d'un pont amb arcs. Mastino I della Scala va fer construir aquest castell al segle XIII.

Llac Garda

Sirmione. Grotte Catullo. Ruïnes, més importats de l'Antiga Roma del nord d'Itàlia, d'una antiga vil·la romana. Es visiten les ruïnes i el museu arqueològic.

Llac Garda

Torbole. En l'extrem nord del llac, entre muntanyes amb les cases pintades de colors a la vora del llac.

Llac Garda

Torri di Benaco.

 

Àlbum de fotos en Google+