Rugbi
Reglaments, competicions...

Què és el Rugby Sevens

Velocitat, ritme, joc a la mà, tècnica i la bona forma física són importants en aquesta disciplina.

Un equip està compost majorment per tres quarts, debut a la seva velocitat i agilitat en comparació amb els davanters. Tot i que hi ha terceres línies que també poden formen part d’aquesta disciplina.

També un factor important i quasi vital pels curts minuts que es juga és el ser creatiu en la realització de les jugades.

Una mica d'història

El Rugbi a XIII, també anomenat Rugbi Lliga (Rugby League), va néixer a Anglaterra el 1895 com a conseqüència del conflicte entre els clubs de rugbi del nord del sud del país.

catalunya txeca 4

D'on va començar tot?

Rugby Sevens va néixer el 1883 a Escòcia, concretament a Melrose per un torneig benèfic.

Va ser idea dos carnissers escocesos, Ned Haig i David Sanderson, que van decidir organitzar un torneig en benefici del club local, el Melrose RFC que estava passant greus dificultats financeres.

1883 Escòcia

Enguany en el Japó és la primera vegada que es juga aquest torneig a Àsia. Del 20 de setembre fins al 2 de novembre de 2019 el Rugby World Cup 2019.

Rugby World Cup. Japan 2019

El logotip de RWC Japó 2019 integra el sol i la muntanya. Fuji i el logotip del World Rugby representant el Japó i els aficionats al rugbi de tot el món units sota l'esperit del rugbi.

A més de reglaments, horaris, estadístiques... una altra manera de conèixer aquest Mundial és a través de la indumentària dels equips.

Anglaterra

Sense novetats en la samarreta blanca del XV de la Rosa. És, precisament en l'emblema, en la rosa amb efecte òptic en 3D on trobem el detall. L'alternativa torna a ser vermella amb els mateixos detalls.

Anglaterra - RWC2015

Anglaterra - RWC2015

En aquest vídeo promocional es veu l'efecte 3D de la rosa