Rugbi en imatges
Fotos partits, estadis

Stade Toulousain [9-13] ASM Clermont Auvergne

Estadi Ernest Wallon. Partit de la jornada 5 del TOP 14. 13 de setembre de 2014.

Stade Toulousain vs ASM Clermont

Stade Toulousain ASM Clermont Auvergne Rugby

Més fotos. Àlbum en Google+

ASM va aconseguir la seva primera victòria a Tolosa des de 2010, aconseguint així encapçalar el campionat del TOP 14. El Tolosa esperava que la seva fortalesa a casa compassés les seves dues últimes derrotes. Però tot va quedar en una gran decepció, perdent per tercera vegada consecutiva aquesta temporada. Per contra, el Clermont s'ha recuperat del revés que va encaixar a casa davant el Montpeller.

Evolució del partit:
Tolosa: Toby Flood: 3 cops de càstig
ASM: Davit Zirakashvili: 1 assaig. Camille Lopez: 1 transformació. 2 cops de càstig

Tolosa-ASM-10

Debat sobre l'últim cop de càstig. L'elecció de realitzar l'últim penal quan ja havia tocat la sirena per obtenir el punt bonus en comptes de jugar a la mà per aconseguir l'empat va ser molt mal rebuda a les grades de l'estadi Ernest Wallon. Per molts aficionats va ser com acceptar la derrota en el seu propi camp sense lluitar per l'empat. L'argument donat per l'staff tècnic toulousain va ser que tal com estaven, de febles en defensa i amb un quart d'hora d'intents de marcar, era més fàcil aconseguir el penal que intentar continuar el joc en l'acció a la mà. El problema, a més va ser que si Toby Flood no hagués fallat un cop de càstig (que estava cantat que transformava) abans de la sanció, el Tolosa, a les hores sí que hauria jugat l'últim penal a la mà per intentar guanyar l'empat.

Els punts en una lliga llarga són importats i, com molts van comentar en el tercer temps, ja es veurà al final del campionat si aquesta decisió va ser la correcta o no.

Stade Toulousain vs ASM Clermont

Un dels problemes per resoldre del Tolosa és la melé

Stade Toulousain vs ASM Clermont

Patricio Albacete, segona línia dret, del Tolosa

Stade Toulousain vs ASM Clermont

Stade Toulousain: Poitrenaud (Médard 60); Huget, David, Fickou (Fritz 60), Médard (Fickou 60)(o) Flood, (m) Vermaak (Doussain 68); Dusautoir (cap.), Tekori (Maka 54)), Nyanga (Lamboley 54); Albecete, Maestri (Millo Chluski 60); Pulu (Tialata 66), Flynn (Tolofua 65), Tialata (Neti 35).

Stade Toulousain vs ASM Clermont

ASM Clermont Auvergne: Buttin; Nalaga, Rougerie (Delany 72), Naikaitaci, Malzieu (o) Lopez, (m) Radosavlejic (Lacrampe 62); Bardy (Kolelishvili 60), Chouly (cap.), Bonnaire; Jacquet, Pierre (Jedrasiak 70); Zirakashvili (Kotze 65), Ulugia (Paulo 65), Domingo (Chaume 47).

Stade Toulousain vs ASM Clermont

L'ASM Clermont no va poder comptar amb Morgan Parra, Sébastien Vahaamahina, Wesley Fofana i Benjamin Kayser

Stade Toulousain vs ASM Clermont

El jugador del partit va ser n'Aurélien Rougerie, el tres quarts del Clermont

Stade Toulousain vs ASM Clermont

Toby Flood, l'apetura Toulousain

Stade Toulousain vs ASM Clermont

Maxime Medard, arrier. En aquest partit va fer, de tresquarts ala esquerra, tornant a la seva posició d'arrier en substitució d'en Poitrenaud

Més fotos. Àlbum en Google+