Rugbi en imatges
Fotos partits, estadis

Partit de la jornada 21 del TOP 14. 1 de març de 2014.

Stade Toulousain [37-9] USA Perpinyà

Estadi Ernest Wallon

Stade-Toulousain-Tolosa USAP Perpinyà

La moral és l'últim que es perd. Fins i tot moments abans d'entrar a l'estadi a preguntes d'altres seguidors usapistes: Què faria la USAP? Jo amb la meva moral ben alta, contestava: Guanyarem! I així amb aquesta moral de pensar que en situacions difícils es pot regirar els pronòstics havíem encertat el camí cap a Tolosa. Camí amb l'alegria de trobar-nos amb l'autocar de la USAP amb el "Sempre Endavant".

USAP Perpinyà / Perpignan

Però... la realitat... va ser una altra. Tots dos equips es jugaven molt el dissabte. L'Stade Toulousain tornar a posicions de barrages i la USAP sortir de les darreres posicions. Per uns es va complir, aconseguint la cinquena plaça i pels altres es va naufragar, no van poder obtenir el bonus defensiu que alguns havien pronosticat com el millor resultat. Quina moral és aquesta d'anar a buscar només el bonus! En fi, si hi ha onze jugadors que no estan acostumats a jugar junts, uns altres que si guanyen o perden fan la mateixa cara, si afegim certs problemes de coach i de directiva i alguna altra cosa més el resultat és el que té ara la USAP, enfrontant-se a una difícil situació de final de temporada lluitant per evitar el descens.

Tot i que en la primera part les melés van ser controlades per els sang i or, i fins i tot algunes guanyades, així que tots els cops de càstig transformats per en Hook van ser en aquesta part, la influència i l'home clau durant tot el partit del jugador del Tolosa, que tornava d'una lesió, Luke McAlister, va sentenciar el partit.

I no només va ser McAlister, d'altres com en Picamoles, amb moltes ganes de reivindicar-se després de l'últim partit de les sis nacions, fen passades en moments inversemblants i les actuacions d'Huget, Médard i Clerc movent-se per tot arreu. Van fer que el Tolosa estigues fora de l'abast usapista en molts moments de la segona part. 

Ara toca no perdre cap punt a casa, contra el Biarritz, l'Oyonnax i el Toulon. I en els desplaçaments, contra el Bordeuaux i Clermont, doncs el mateix, no perdre punts! Tot per salvar aquesta horribilis temporada.

Stade Toulousain - USAP

Stade Toulousain - USAP

Melés guanyades per la USAP

Stade Toulousain: [37]

-1 assaig de càstig, 13'.
-Jaba Bregvadze: 1 assaig, 31'.
-Yacouba Camara: 1 assaig, 64'.
-Luke Mcalister: 2 cops de càstig, 40' 44'. 2 transformacions, 14' 68'.
-Vincent Clerc: 1 assaig, 67'.
-Gael Fickou: 1 assaig, 74'.
-Lionel Beauxis: 1 transformació, 75´.

Jugadors: 1. Schalk jacobus petrus Ferreira / 2. Jaba Bregvadze / 3. Census Johnston / 4. Iosefa Tekori / 5. Patricio Albacete / 6. Yacouba Camara / 7. Akapusi Qera / 8. Louis Picamoles / 9. Sebastien Bezy / 10. Luke Mcalister / 11. Vincent Clerc / 12. Hosea Gear / 13. Gael Fickou / 14. Yoann Huget / 15. Maxime Medard /16. Christopher eric Tolofua / 17. Gurthro Steenkamp / 18. Romain Millo chlusky / 19. Gillian Galan / 20. Jano Vermaak / 21. Lionel Beauxis / 22. Timoci Matanavou / 23. Yohan Montes.

Stade Toulousain - Luke McAlister

Luke McAlister. Jugador decisiu del partit

Stade Toulousain. Louis Picamoles

Louis Picamoles estava per tot arreu

USAP: [9]

-James Hook: 3 cops de càstig. 18', 27', 30'.

Jugadors: 1. Sebastien Taofifenua / 2. Guilhem Guirado / 3. Giorge Jgenti / 4. Guillaume Vilaceca / 5. Romain Taofifenua / 6. Justin Purll / 7. Jean pierre Perez / 8. Luke Narraway / 9. Nicolas Durand / 10. James Hook / 11. Richard Haughton / 12. Sione Piukala / 13. Lifeimi Mafi / 14. Watisoni Votu / 15. Joffrey Michel / 16. Romain Terrain / 17. Faka anaua ki alisona Taumalolo / 18. Sebastien Vahaamahina / 19. Bertrand Guiry / 20. Dewaldt otto Duvenage / 21. Tommaso Allan / 22. Tommaso Benvenuti / 23. Paulica Ion.

James Hook USAP

D'en James Hook van sortir els tres cops de càstig

Stade Toulousain - USAP

Intents d'assaig en els últims minuts del final del partit

Stade Toulousain - USAP

Stade Toulousain - USAP

Stade Toulousain - USAP

Stade Toulousain - USAP

Sebastien Vahaamahina

Stade Toulousain - USAP

Atac del Tolosa

Stade Toulousain - USAP

Touché

Gael Fickou / Louis Picamoles

Gael Fickou i Louis Picamoles

Medard / Fickou / Huget

Maxime Medard, Gael Fickou i Yoann Huget

Jean Pierre Perez USAP

Sebastien Taofifenua, Jean Pierre Pérez i Justin Purll 

Stade Toulousain - Ovailon

L'Ovailon, mascota del Stade Toulousain 

Més fotos del partit