Rugbi en imatges
Fotos partits, estadis

U.E. Santboiana [29-32] BATHCO Independiente

Partit de la jornada 10 de la DH. 1 de desembre de 2013.

Unió Esportiva Santboiana vs Batcho Independiente

UE Santboiana     Bathco Rugby Club

La UES treu del partit 2 punts de bonus. 1 defensiu i un altre ofensiu.

La Santboiana és un equip en procés de canvi generacional. Aposta fermament pel seu equip de base. Ho va demostrar en la convocatòria del diumenge amb els 5 juvenils titulars. Això dona molta esperança en el futur i tenir paciència en el present. Aquest equip s'està forjant a poc a poc i és normal que puguin tenir errors.

La primera part de la UES va ser sublim, deixant de banda el primer assaig en contra als 5', la resta donava molt bones sensacions. Amb força, agilitat, anant a buscar l'oval on fos i aprofitant el moment per fer l'assaig. Ja en la segona part es va abaixar la guàrdia, els dos assajos consecutius de l'Independiente ho demostren. Però la UES de la primera part torna i fins i tot supera a l'Independiente en el marcador. L'experiència i el joc de força contrari passen factura. En els darrers minuts la Santboiana intenta de nou l'últim assaig que quasi està a tocar però llàstima... aquest no arriba.

Deixem el camp amb la sensació que aquest 15 es mereixia més però ens conformem amb els 2 punts i que la bona progressió d'aquest equip continuí.

Crònica ràpida del partit:

U.E. Santboiana SEAT: 29

-Jordi Trubat. Assaig de càstig.
-Marc Puigbert: 1 Assaig.
-Ruben Sanz: 1 Assaig.
-Cristian Beteta: 1 Assaig.
-Marius Fratila: 1 Assaig.

Jugadors:  1. Josep Balsalobre / 2. Johnathan Phipps / 3. Daniel Petreanu / 4. David Encinas / 5. Jake Serex / 6. Ivan Tabuenca / 7. Ruben Sanz / 8. Joan Campius / 9. Marc Puigbert / 10. Neil Chivers / 11. Cristian Beteta / 12. Jordi Trubat / 13. Fede González / 14. Marc Català / 15. Oriol Garcia / Amirani Chichuat / Youri Petit / Josep Puigbert / Samir Barmose / Aleix Blasco / Lluc Muñoz / Marius Fratila / Marcos Puig.

Unió Esportiva Santboiana vs Batcho Independiente

Bathco Independiente: 32
-Nacho Contardi: 2 Assajos.
-Mariano García: 2 Transformacions. 1 Cop de càstig.
-Ramiro: 1 Assaig.
-Lucho: 2 Assajos.

Jugadors: Imaz / Balbas / Alvarez / Sanz / Leiva / Rado / Munteanu / Urbaitis / Herrera / Guraya / Mora / Solís / Marco / Young / García / Taboada / Contardi / Maxí García / Mañero / Chiappero / Quevedo / Barrio.

Unió Esportiva Santboiana vs Batcho Independiente

Marc Puigbert

Unió Esportiva Santboiana vs Batcho Independiente

Servei de toc

Més fotos. Àlbum en Google+